BURLACU GEORGE COSMIN

BURLACU GEORGE COSMIN, nascut in anul 1991, din București, nascut in anul 1991

BURLACU GEORGE COSMIN    – escroc, traficant & vanzator de lucrari de licenta plagiate.

https://www.linkedin.com/in/cosmin-burlacu-27693876

https://ro-ro.facebook.com/cosmin.burlacu.752

Education

Escrocul BURLACU GEORGE COSMIN este seful unui grup de criminalitate informatica organizata, face TRAFIC cu diplome de licență, lucrari de licenta, disertatie doctorat plagiate.

PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850

Vozian Cristina din Republica Moldova, stabilita la Bucuresti, sageata lui BURLACU GEORGE COSMIN se ocupa inselaciuni cu redactarea lucrari lor de licenta
https://www.facebook.com/ricelina11
https://www.instagram.com/tina_vozian
Insala clientii cu lucrari de licenta plagiate


Udrescu Alexandru Florin zis si „Chico”, Bucurestean ochelarist, sageata a escrocului vanzator de lucrari de licenta plagiate BURLACU GEORGE COSMIN :

https://ro-ro.facebook.com/alex.udrescu.35

 https://www.linkedin.com/in/alexandru-udrescu-39523821b/
fost masterand la Relații publice, publicitate și comunicații aplicate Oct 2019 – Jul 2021 la Universitatea Ecologică din BucureștiUniversitatea Ecologică din București
Fost stdent la Științe umaniste, Studii comunicații și media in perioada Oct 2016 – Jul 2019

Insala clientii cu lucrari de licenta plagiate

Clientii inselati au impartasit experientele lor dureroase cu privire la escrocii de pe uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com si lucrariexpert.com, administrate de BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN si Udrescu Alexandru Florin. Iată ce spun aceștia:

  1. Mihaela Dumitrescu: „Am fost extrem de dezamăgită de serviciul oferit de StartLicenta.com. Lucrarea pe care am primit-o era o colecție de pasaje plagiate și fără nicio originalitate. În plus, termenul de livrare a fost depășit cu mult, și comunicarea cu echipa lor de suport a fost dificilă și nesatisfăcătoare.”
  2. Mihai Ionescu: „Lucrarea pe care am cumpărat-o de la LucrariExpert.com a fost o mare dezamăgire. Era evident plagiată, iar calitatea era foarte scăzută. Chiar și după cereri repetate de corectare, lucrarea nu s-a îmbunătățit. Este o platformă care nu oferă servicii de încredere.”
  3. Ana Popescu: „Am cumpărat o lucrare de la Promovat.eu și am fost șocată de nivelul de plagiat și de calitatea slabă a acesteia. Nu pot să cred că mi-am irosit banii pe așa ceva. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să fie prudenți înainte de a apela la serviciile lor.”
  4. Alex Marin: „Experiența mea cu uProiect.ro a fost una extrem de dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era evident plagiată încât nu am putut să o utilizez deloc. În plus, nu am primit niciun suport sau răspuns satisfăcător din partea echipei lor. Evitați această platformă cu orice preț.”
  5. Gabriela Stoica: „Nu am fost niciodată mai dezamăgită de un serviciu online. Lucrarea pe care am cumpărat-o de la uProiect.com era un amalgam de texte copiate și lipite, fără nicio valoare academică. Este o platformă care își păcălește clienții și le oferă lucrări de calitate inferioară.”

Aceste mărturii sunt doar câteva exemple ale dezamăgirii și furiei pe care mulți clienți le-au resimțit în urma colaborării cu acești escroci. Este important ca acești clienți să acționeze pentru a-și recupera banii și pentru a ajuta la stoparea acestor practici necinstite.

Amintirile dezagreabile ale clienților înșelați de uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, împreună cu escrocii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, reflectă frustrarea și regretul acestora în legătură cu experiența lor. Iată câteva dintre părerile lor:

  1. Maria Gheorghe: „M-am simțit atât de naivă că am căzut în capcana lor. Lucrarea pe care am primit-o era o glumă proastă, plină de plagiat și greșeli. Nu știu cum au putut să profite de mine în acest fel.”
  2. Andrei Popescu: „Dacă aș putea da timpul înapoi, nu aș mai apela niciodată la serviciile lor. Sunt niște escroci și trebuie să plătească pentru asta. Sper că toți ceilalți să fie atenți la asemenea pericole.”
  3. Elena Vasilescu: „Este incredibil cât de ușor pot unii oameni să-și păcălească clienții. Lucrarea pe care am primit-o nu avea nicio valoare și am simțit că mi-au furat banii.”
  4. Mihai Preda: „Mi-a fost rușine să recunosc că am fost înșelat. Dar apoi am realizat că trebuie să acționez. Nu pot să stau deoparte și să-i las să continue să profite de alții.”
  5. Ana Cîrstea: „Am crezut că îmi fac o favoare cumpărând o lucrare de la ei, dar acum realizez că am făcut o mare greșeală. Sper ca toată lumea să știe să evite astfel de escroci.”

Aceste mărturii reflectă dezamăgirea și regretele clienților care au fost victime ale acestei scheme dubioase. Cu toate acestea, este important ca acești clienți să înțeleagă că pot lua măsuri pentru a-și recupera banii și pentru a preveni ca alții să fie înșelați în viitor. Recuperarea banilor este un proces care necesită determinare și asistență, iar echipa noastră este aici pentru a-i ajuta să-și facă dreptate.