Clienți înșelați LucrariExpert.com

Clienții înșelați, care au fost victime ale escrocilor de la uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, împreună cu BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, împărtășesc experiențe dureroase și sfaturi pentru ceilalți care s-ar putea afla în aceeași situație:

  1. Mihaela Dumitrescu: „Am fost extrem de dezamăgită de serviciul oferit de StartLicenta.com. Lucrarea pe care am primit-o era o colecție de pasaje plagiate și fără nicio originalitate. În plus, termenul de livrare a fost depășit cu mult, și comunicarea cu echipa lor de suport a fost dificilă și nesatisfăcătoare.”
  2. Mihai Ionescu: „Lucrarea pe care am cumpărat-o de la LucrariExpert.com a fost o mare dezamăgire. Era evident plagiată, iar calitatea era foarte scăzută. Chiar și după cereri repetate de corectare, lucrarea nu s-a îmbunătățit. Este o platformă care nu oferă servicii de încredere.”
  3. Ana Popescu: „Am cumpărat o lucrare de la Promovat.eu și am fost șocată de nivelul de plagiat și de calitatea slabă a acesteia. Nu pot să cred că mi-am irosit banii pe așa ceva. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să fie prudenți înainte de a apela la serviciile lor.”
  4. Alex Marin: „Experiența mea cu uProiect.ro a fost una extrem de dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era evident plagiată încât nu am putut să o utilizez deloc. În plus, nu am primit niciun suport sau răspuns satisfăcător din partea echipei lor. Evitați această platformă cu orice preț.”
  5. Gabriela Stoica: „Nu am fost niciodată mai dezamăgită de un serviciu online. Lucrarea pe care am cumpărat-o de la uProiect.com era un amalgam de texte copiate și lipite, fără nicio valoare academică. Este o platformă care își păcălește clienții și le oferă lucrări de calitate inferioară.”

Aceste mărturii reprezintă doar câteva dintre experiențele dezamăgitoare ale celor care au căzut în capcana escrocilor academic. Este important să fii informat și să iei măsuri pentru a evita astfel de situații. Dacă ai fost înșelat, nu ezita să ceri rambursarea banilor și să acționezi legal pentru a-ți proteja drepturile.