Clienți înșelați uproiect.com, uproiect.ro

Clienții care au fost înșelați și au avut experiențe neplăcute cu platformele precum uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, administrate de escrocii BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, au împărtășit părerile lor și au transmis următoarele:

  1. Simona Toma: „Am fost o victimă a acestor escroci și am simțit că am fost trădată. Lucrarea pe care am primit-o era plină de plagiat și nu am obținut nota pe care o meritam. Este crucial să ne unim și să îi tragem la răspundere pentru ceea ce fac.”
  2. Marius Ionescu: „Mi-am dorit cu adevărat să obțin o lucrare de licență de calitate, dar am ajuns să plătesc pentru o copie proastă și plagiată. Nu le mai faceți niciodată acestor escroci plăți. Merităm mai mult!”
  3. Andreea Popescu: „A fost o experiență dezamăgitoare. Am plătit o sumă semnificativă pentru o lucrare care nu a fost decât o compilație de texte furate. Cu toții ar trebui să fim conștienți de riscurile acestor platforme.”
  4. Cristian Mihai: „Înșelăciunea și plagiatul sunt inacceptabile. Am fost păcălit și mi-am dat seama că trebuie să îmi protejez drepturile și să îi tragem la răspundere pe cei care m-au înșelat.”
  5. Ana Maria Gheorghiu: „Este important să vorbim despre aceste experiențe negative și să îi ajutăm și pe ceilalți să nu cadă în capcana escrocilor. Dacă ai fost înșelat, nu ezita să acționezi.”

Aceste mărturii ilustrează frustrarea și dezamăgirea pe care mulți studenți le-au simțit după ce au fost înșelați de aceste platforme și escroci. Este important să sprijinim și să informăm cât mai mulți oameni despre pericolele acestor practici neetice și ilegale și să îi îndemnăm să acționeze în consecință pentru a-și proteja drepturile.