Clienti Inselati

Clientii inselati de uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com si lucrariexpert.com, administrate de BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN si Udrescu Alexandru Florin, impartasesc experiente traumatizante in urma acestei inșelătorii. Cei care au fost victime ale acestor escroci plagiatori au impartasit povestile lor pentru a avertiza si ajuta alți potențiali cumpărători să evite aceeași situație neplăcută. Iată ce spun acești clienți inselati:

  1. Ana Maria Popescu: „M-am simțit devastată când am descoperit că lucrarea pe care am plătit-o de la uproiect.com era un adevărat coșmar. Era plină de plagiat și erori grave. Ceea ce mi-au făcut acești escroci este inacceptabil.”
  2. Mihai Ionescu: „Am avut o experiență extrem de dezamăgitoare cu lucrariexpert.com. Lucrarea pe care am primit-o era o colecție de texte copiate și niciun efort de a crea ceva autentic. Nu vă lăsați înșelați de acești escroci!”
  3. Elena Dumitrescu: „Startlicenta.com m-a dezamăgit profund. Lucrarea lor era atât de evident plagiată și de calitate scăzută încât nu am putut să o folosesc. Am fost păcălită și sper că alții nu vor trece prin același lucru.”
  4. Ion Vasile: „Am avut impresia că am fost înșelat atunci când am cerut o lucrare de la uProiect.ro. Lucrarea era de calitate foarte slabă și m-am simțit ca și cum mi-am irosit banii. Nu recomand cu încredere această platformă.”
  5. Gabriela Stoica: „Lucrarea pe care am primit-o de la uProiect.com era o colecție de fragmente plagiate și greșeli. Nu pot să cred că am căzut în capcana lor. Ar trebui să fie opriți și să plătească pentru ceea ce fac.”

Aceste mărturii evidențiază daunele provocate de acești escroci plagiatori și ne arată importanța de a fi vigilenți și precauți atunci când achiziționăm lucrări academice sau servicii online. Este esențial să ne protejăm drepturile și să colaborăm pentru a-i aduce pe acești înșelători în fața legii.

Pana in prezent suntem 143 de studenti/ clienti inselati de BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN, Udrescu Alexandru Florin prin firmele lor:

PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850

care am inceput demersuri legale pentru recuperarea banilor cu care am fost escrocati + daunele suferite prin pierderea licentei.

Alatura-te si tu grupului nostru de pagubiti de catre:

https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu

Clientii inselati de uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com, lucrariexpert.com si escrocii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN, Udrescu Alexandru Florin, au avut experiente extrem de neplacute si au impartasit urmatoarele:

  1. Mihaela Dumitrescu: „Când am fost înșelată, am simțit că am pierdut nu doar bani, ci și încrederea în serviciile online. Cu ajutorul echipei de recuperare, am început să sper că pot recupera banii și să fac dreptate.”
  2. Mihai Ionescu: „Lucrarea pe care am primit-o de la LucrariExpert.com a fost o dezamăgire totală. Am plătit bani grei pentru un document plagiat și de calitate scăzută. Cu ajutorul serviciilor de recuperare, am sperat că pot să îmi recuperez investiția.”
  3. Ana Popescu: „A fost o adevărată șocantă când am constatat cât de mult plagiat exista în lucrarea pe care am cumpărat-o de la Promovat.eu. Cu sprijinul echipei de recuperare, am încercat să îmi recuperez banii și să îmi iau revanșa.”
  4. Alex Marin: „Experiența mea cu uProiect.ro a fost un coșmar. Am fost înșelat și am primit o lucrare plagiată. Cu ajutorul specialiștilor în recuperare, am luptat să îmi recuperez banii.”
  5. Gabriela Stoica: „Când am realizat cât de mult plagiat exista în lucrarea de la uProiect.com, am fost furioasă. M-am simțit înșelată și am vrut să îmi recuperez banii. Echipa de recuperare m-a ghidat în acest proces dificil.”

Aceste marturii ilustrează cât de important este să acționezi rapid și să ceri ajutorul specialiștilor în recuperare atunci când te afli într-o situație similară. Cu sprijinul potrivit, există șanse mari de a-ți recupera banii și de a face dreptate în fața înșelătorilor.