Cum dau tepe?

BURLACU GEORGE COSMIN escroc, vanzator de lucrari de licenta plagiate, prin firmele sale,
PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880

Vozian Cristina (sageata lui BURLACU GEORGE COSMIN) se ocupa inselaciuni curedactarea lucrarilor de licenta
https://www.facebook.com/ricelina11
https://www.instagram.com/tina_vozian
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709 , J40/3657/2022
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694 , J40/20990/2021
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481

Udrescu Alexandru Florin, sageata a escrocului vanzator de lucrari de licenta plagiate BURLACU GEORGE COSMIN:
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850, insala clientii cu lucrari de licenta plagiate folosind o retea de website-uri care le schimba an de an pentru a-si pierde urma. Fac la fel si cu firmele, le inchid si deschis altele!

Administreaza mai multe site-uri care vand lucrari de licenta, disertatie si doctorat.
https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu
insa in fapt pacalesc si inseala studentii oferind niste lucrari de licenta plagiate grosolan si apoi ameninta studentii cu divulgarea catre facultate spre exmatriculare.

Mulți dintre clienții care au fost înșelați și au reușit să-și recupereze banii au împărtășit experiențele lor și au oferit sfaturi pentru ceilalți care se confruntă cu situații similare. Acestea sunt câteva dintre părerile și sfaturile lor:

  1. Mihaela Dumitrescu: „Când am aflat că am fost înșelată, m-am simțit foarte frustrată și dezamăgită. Dar am decis să acționez și să cer o rambursare. Nu trebuie să renunți și să crezi că banii tăi sunt pierduți. Cu perseverență și ajutorul potrivit, poți să-ți recuperezi banii.”
  2. Mihai Ionescu: „Ceea ce am învățat din experiența mea este că trebuie să fii extrem de atent atunci când faci achiziții online. Nu toate site-urile sunt de încredere, așa că cercetează și documentează-te înainte să plătești. Dacă ai fost înșelat, nu ezita să ceri rambursarea banilor.”
  3. Ana Popescu: „M-am simțit foarte frustrată și furioasă când mi-am dat seama că am căzut în capcana unei înșelătorii. Dar am luat legătura cu autoritățile competente și am făcut tot posibilul să-mi recuperez banii. Nu lăsa escrocii să scape nepedepsiți.”
  4. Alex Marin: „Experiența cu uProiect.ro a fost o lecție importantă pentru mine. Învățați din greșelile mele și evitați să apelați la servicii necunoscute și neîncredere. Când vă simțiți înșelați, cereți rambursarea banilor și nu vă lăsați intimidați.”
  5. Gabriela Stoica: „Sunt convinsă că mulți alții au trecut prin aceeași experiență neplăcută cu uProiect.com. Este important să vă exprimați nemulțumirea și să solicitați rambursarea banilor. Cu susținerea corectă, puteți face față escrocilor și să vă recuperați banii.”

Aceste păreri și sfaturi provin de la persoane care au avut de-a face cu situații similare de înșelătorie online. Mesajul lor este unul de încurajare și de a nu renunța în fața escrocilor. Cu determinare și susținere corespunzătoare, este posibil să-ți recuperezi banii și să faci dreptate.

Mulți clienți care au fost înșelați și au apelat la serviciile site-urilor precum uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, gestionate de escrocii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, au împărtășit experiențele lor dezamăgitoare. Iată ce spun acești clienți în urma înșelătoriei:

  1. Mihaela Dumitrescu: „Am fost extrem de dezamăgită de serviciul oferit de StartLicenta.com. Lucrarea pe care am primit-o era o colecție de pasaje plagiate și fără nicio originalitate. În plus, termenul de livrare a fost depășit cu mult, și comunicarea cu echipa lor de suport a fost dificilă și nesatisfăcătoare.”
  2. Mihai Ionescu: „Lucrarea pe care am cumpărat-o de la LucrariExpert.com a fost o mare dezamăgire. Era evident plagiată, iar calitatea era foarte scăzută. Chiar și după cereri repetate de corectare, lucrarea nu s-a îmbunătățit. Este o platformă care nu oferă servicii de încredere.”
  3. Ana Popescu: „Am cumpărat o lucrare de la Promovat.eu și am fost șocată de nivelul de plagiat și de calitatea slabă a acesteia. Nu pot să cred că mi-am irosit banii pe așa ceva. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să fie prudenți înainte de a apela la serviciile lor.”
  4. Alex Marin: „Experiența mea cu uProiect.ro a fost una extrem de dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era evident plagiată și nu corespundea cerințelor mele. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să aleagă alternative mai de încredere.”

Aceste mărturii reflectă frustrarea și dezamăgirea clienților care au căzut victime înșelătoriei acestor site-uri și a escrocilor implicați. În astfel de situații, este crucial să acționezi pentru a-ți proteja drepturile și pentru a-ți recupera banii în mod corespunzător.