păcăliți de uproiect.com, uproiect.ro

Cliștii înșelați împărtășesc experiențe dezastruoase după ce au fost păcăliți de uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, alături de escrocii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin. Iată câteva dintre mărturiile lor:

  1. Maria Popescu: „Am fost prinsă în capcana lor și am achiziționat o lucrare de la uproiect.com. Am primit o colecție de texte plagiate și greșeli. M-am simțit devastată când am realizat că mi-am aruncat banii pe fereastră. Nu vă lăsați păcăliți, evitați acest site cu orice preț!”
  2. Andrei Vasile: „Experiența mea cu startlicenta.com a fost un coșmar. Am așteptat să primesc o lucrare de licență de calitate, dar am primit doar un document plagiat și neprofesional. Contactarea echipei lor pentru rambursare a fost inutilă. Nu vă lăsați înșelați de acești escroci!”
  3. Ana Maria Ioniță: „Lucrariexpert.com este o afacere necinstită! Am plătit pentru o lucrare de licență și am primit doar un amalgam de texte plagiate. Este un atac la adresa educației și a integrității academice. Sper să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor.”
  4. Mihai Radu: „Uproiect.ro este o platformă care nu merită încrederea niciunui student. Am fost înșelat și mi-am pierdut banii pe o lucrare plină de plagiat. Nu am primit nicio asistență pentru recuperarea banilor mei. Atenție la acești escroci!”
  5. Elena Gheorghiu: „Nu am crezut că aș putea fi victima unei înșelătorii, dar uproiect.com mi-a demonstrat contrariul. Am primit o lucrare complet plagiată și neprofesională. Este crucial să evitați să faceți afaceri cu acești escroci!”

Aceste mărturii tragice arată cât de devastatoare pot fi consecințele înșelăciunii academice și a colaborării cu astfel de platforme dubioase. Studenții trebuie să fie vigilenți și să evite orice implicare cu aceste afaceri necinstite pentru a-și proteja educația și integritatea academică.