Poze Udrescu

Udrescu Alexandru Florin, sageata a escrocului traficant de lucrari de licenta plagiate BURLACU GEORGE COSMIN.


TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850,
insala clientii cu lucrari de licenta plagiate de pe aceleasi site-uri

administreaza mai multe site-uri care vand lucrari de licenta, disertatie si doctorat.
https://www.lucrariexpert.com
https://startlicenta.com
https://www.uproiect.com
https://uproiect.ro
https://lucrare-de-licenta.ro
https://www.promovat.eu
insa in fapt pacalesc si inseala studentii oferind niste lucrari de licenta plagiate grosolan si apoi ameninta studentii cu divulgarea catre facultate spre exmatriculare.

Dacă ai fost înșelat de uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com, lucrariexpert.com și de indivizii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, există pași pe care îi poți urma pentru a încerca să-ți recuperezi banii.

Primul pas este să contactezi imediat autoritățile competente și să faci o sesizare cu privire la înșelăciunea de care ai fost victimă. Faptul că ai cumpărat o lucrare de licență, disertație sau doctorat nu te exclude de la protecția legală. Legile naționale se aplică și în acest caz.

Următorul pas este să ceri o rambursare de la platforma sau site-ul pe care l-ai folosit. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai efectuat plata online sau prin intermediul unei bănci. Comunică cu ei și explică-ți situația. Uneori, companiile oneste vor fi dispuse să înapoieze banii clienților nemulțumiți.

Dacă te afli în această situație, nu dispera. Cu răbdare și perseverență, ai șansa să-ți recuperezi banii. Este important să fii protejat legal și să acționezi rapid pentru a rezolva problema. Contactează-ne pentru a obține mai multe informații și îndrumări în procesul de recuperare a banilor. Îți garantăm în proporție de 100% că poți recupera banii în maxim 4 săptămâni! Nu ezita să ne contactezi chiar acum pentru a afla cum să procedezi în acest sens.