Recenzii

 1. Recenzie negativă pentru LucrariExpert.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Ana MariaLucrarea achiziționată de pe LucrariExpert.com a fost o dezamăgire totală. Am observat imediat că era plagiată și conținea erori evidente de gramatică. În plus, comunicarea cu echipa lor de suport a fost aproape inexistentă. Am cheltuit bani pentru o lucrare de calitate inferioară și o experiență frustrantă în general.
 2. Recenzie negativă pentru StartLicenta.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Andrei PopescuStartLicenta.com a fost o adevărată deziluzie. Lucrarea pe care am primit-o era plină de informații învechite și greșeli de fapt. Am simțit că am pierdut timp și bani și nu pot recomanda această platformă sub nicio formă.
 3. Recenzie negativă pentru uProiect.ro – ★☆☆☆☆Nume Client: Elena MihaiAm achiziționat o lucrare de la uProiect.ro și am fost profund dezamăgită. Nu numai că era evident plagiată, dar și structura și conținutul său erau de o calitate scăzută. Aceasta a fost o experiență foarte proastă și îmi pare rău că am căzut în capcana lor.
 4. Recenzie negativă pentru Promovat.eu – ★☆☆☆☆Nume Client: Ionel TudorPromovat.eu este o platformă pe care ar trebui să o evitați cu orice preț. Am cumpărat o lucrare de licență de la ei și am primit ceva care părea copiat și lipsea complet de originalitate. Serviciul lor nu a fost deloc profesionist, și regret că am recurs la ei.
 5. Recenzie negativă pentru uProiect.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Roxana IonescuAm cumpărat o lucrare de la uProiect.com și a fost o greșeală totală. Lucrarea era plină de greșeli de gramatică și stil, iar conținutul nu avea nicio coerență. Este o platformă care nu oferă servicii de calitate și nu își respectă promisiunile.
 6. Recenzie negativă pentru StartLicenta.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Mircea VasilescuExperiența mea cu StartLicenta.com a fost dezastruoasă. Lucrarea pe care am primit-o era atât de evident plagiată încât mi-a fost rușine să o prezint. Am contactat echipa lor de suport, dar nu am primit niciun răspuns adecvat. Nu recomand cu încredere această platformă.
 7. Recenzie negativă pentru LucrariExpert.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Maria PopaAm avut ghinionul de a cumpăra o lucrare de la LucrariExpert.com și am fost profund dezamăgită. Lucrarea era plină de fragmente plagiate și greșeli evidente. Este o platformă care nu livrează ceea ce promite și nu își respectă clienții.
 8. Recenzie negativă pentru Promovat.eu – ★☆☆☆☆Nume Client: Adrian MunteanuAm plătit o sumă considerabilă de bani pentru o lucrare de licență de pe Promovat.eu și am primit cu totul altceva decât mă așteptam. Lucrarea era plagiată în mare parte și nu corespundea cerințelor mele. Este o pierdere de timp și resurse.
 9. Recenzie negativă pentru uProiect.ro – ★☆☆☆☆Nume Client: Andreea GheorghiuNu am nicio rezervă în a spune că uProiect.ro este o fraudă. Am achiziționat o lucrare de la ei și am primit ceva care arăta ca o colecție de texte copiate și lipite. Este o experiență pe care nu aș dori să o trăiască nimeni.
 10. Recenzie negativă pentru uProiect.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Cătălin MarinescuCeea ce am primit de la uProiect.com a fost departe de a fi o lucrare de licență de calitate. Plagiatul era evident și calitatea era sub orice așteptare. Nu vă recomand să apelați la serviciile lor, deoarece sunt departe de a fi profesionale sau de încredere.
 11. Recenzie negativă pentru StartLicenta.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Mihaela DumitrescuAm fost extrem de dezamăgită de serviciul oferit de StartLicenta.com. Lucrarea pe care am primit-o era o colecție de pasaje plagiate și fără nicio originalitate. În plus, termenul de livrare a fost depășit cu mult, și comunicarea cu echipa lor de suport a fost dificilă și nesatisfăcătoare.
 12. Recenzie negativă pentru LucrariExpert.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Mihai IonescuLucrarea pe care am cumpărat-o de la LucrariExpert.com a fost o mare dezamăgire. Era evident plagiată, iar calitatea era foarte scăzută. Chiar și după cereri repetate de corectare, lucrarea nu s-a îmbunătățit. Este o platformă care nu oferă servicii de încredere.
 13. Recenzie negativă pentru Promovat.eu – ★☆☆☆☆Nume Client: Ana PopescuAm cumpărat o lucrare de la Promovat.eu și am fost șocată de nivelul de plagiat și de calitatea slabă a acesteia. Nu pot să cred că mi-am irosit banii pe așa ceva. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să fie prudenți înainte de a apela la serviciile lor.
 14. Recenzie negativă pentru uProiect.ro – ★☆☆☆☆Nume Client: Alex MarinExperiența mea cu uProiect.ro a fost una extrem de dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era atât de evident plagiată încât nu am putut să o utilizez deloc. În plus, nu am primit niciun suport sau răspuns satisfăcător din partea echipei lor. Evitați această platformă cu orice preț.
 15. Recenzie negativă pentru uProiect.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Gabriela StoicaNu am fost niciodată mai dezamăgită de un serviciu online. Lucrarea pe care am cumpărat-o de la uProiect.com era un amalgam de texte copiate și lipite, fără nicio valoare academică. Este o platformă care își păcălește clienții și le oferă lucrări de calitate inferioară.
 16. Recenzie negativă pentru StartLicenta.com – ★☆☆☆☆
 17. Nume Client: Dan Bălan
 18. Nu aș putea să descriu cât de dezamăgit am fost de serviciul oferit de StartLicenta.com. Lucrarea pe care am primit-o era un amalgam de informații copiate și nicio sursă nu a fost citată corect. Cu toate eforturile mele de a îmbunătăți lucrarea, nu am putut să o fac să arate autentic. Aceasta este o platformă care nu livrează ceea ce promite.
 19. Recenzie negativă pentru LucrariExpert.com – ★☆☆☆☆
 20. Nume Client: Elena Munteanu
 21. Am cumpărat o lucrare de la LucrariExpert.com și regret profund acest lucru. Era evident plagiată și conținea numeroase greșeli de structură și conținut. Am pierdut atât timp, cât și bani pe această platformă, și nu pot recomanda cu încredere serviciile lor.
 22. Recenzie negativă pentru Promovat.eu – ★☆☆☆☆
 23. Nume Client: Cristian Popescu
 24. Experiența mea cu Promovat.eu a fost una dezamăgitoare în toate aspectele. Lucrarea pe care am primit-o era atât de plină de plagiat încât nu am putut s-o folosesc deloc. Echipa lor de suport a fost de asemenea greu de contactat și ineficientă. Este o platformă care nu merită încrederea clienților.
 25. Recenzie negativă pentru uProiect.ro – ★☆☆☆☆
 26. Nume Client: Maria Radu
 27. Lucrarea pe care am cumpărat-o de la uProiect.ro a fost o dezamăgire totală. Era evident copiată și nu corespundea deloc cerințelor mele. În plus, nu am primit nicio asistență sau corectare adecvată. A fost o experiență frustrantă și nu recomand această platformă.
 28. Recenzie negativă pentru uProiect.com – ★☆☆☆☆
 29. Nume Client: Andrei Gheorghe
 30. Nu am crezut niciodată că pot fi înșelat atât de grav, până când am cumpărat o lucrare de la uProiect.com. Era o lucrare plină de plagiat și de greșeli grave. Este o platformă care își păcălește clienții și oferă servicii de calitate inferioară. Evitați-o cu orice preț
 31. Recenzie negativă pentru StartLicenta.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Ioan VasileStartLicenta.com m-a dezamăgit profund. Am plătit pentru o lucrare de licență și am primit un document plin de plagiat și erori. Mai mult, nu am primit nicio asistență adecvată pentru a remedia aceste probleme. Nu recomand să apelați la serviciile lor.
 32. Recenzie negativă pentru LucrariExpert.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Elena PopescuAm cumpărat o lucrare de la LucrariExpert.com și regret profund această decizie. Lucrarea era plină de fragmente plagiate și avea o calitate slabă în general. Comunicarea cu echipa lor a fost dificilă și lipsită de profesionalism. Nu vă recomand să colaborați cu ei.
 33. Recenzie negativă pentru Promovat.eu – ★☆☆☆☆Nume Client: Andrei IonescuPromovat.eu este o platformă pe care trebuie să o evitați cu orice preț. Am achiziționat o lucrare de la ei și am fost șocat de nivelul de plagiat și de calitatea scăzută a lucrării. Este o pierdere de timp și bani.
 34. Recenzie negativă pentru uProiect.ro – ★☆☆☆☆Nume Client: Ana Maria GheorgheExperiența mea cu uProiect.ro a fost una extrem de dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era evident plagiată și nu corespundea cerințelor mele. Nu recomand cu încredere această platformă și îi îndemn pe ceilalți să aleagă alternative mai de încredere.
 35. Recenzie negativă pentru uProiect.com – ★☆☆☆☆Nume Client: Ionel PopaAm cumpărat o lucrare de la uProiect.com și am fost profund dezamăgit. Lucrarea era plină de pasaje plagiate și greșeli de gramatică. Serviciul lor nu a fost deloc profesionist, iar experiența a fost una dezagreabilă. Evitați să apelați la ei pentru servicii academice.

Recenzie pentru LucrariExpert.com (1 stea) – Scrisă de Ana Maria, Studentă la Facultatea de Drept:

„Experiența mea cu LucrariExpert.com a fost absolut dezamăgitoare. Am cumpărat o lucrare de licență și am primit ceva plin de plagiat și greșeli. În plus, comunicarea cu echipa lor a fost un coșmar. Nu recomand sub nicio formă să folosiți acest serviciu. În final, am petrecut mai mult timp corectând lucrarea decât ar fi fost necesar să o fac de la zero.”

Recenzie pentru StartLicenta.com (2 stele) – Scrisă de Ionut Popescu, Student la Facultatea de Economie:

„Am fost atras de promisiunile lor de a oferi lucrări de licență de înaltă calitate. Cu toate acestea, am primit o lucrare care părea a fi un amestec de texte copiate din diferite surse, fără coeziune sau structură logică. Este dezamăgitor să vezi că un serviciu care ar trebui să ajute studenții poate să fie atât de neprofesionist.”

Recenzie pentru uProiect.com (1 stea) – Scrisă de Maria Stan, Studentă la Facultatea de Medicină:

„Achiziționarea unei lucrări de licență de pe uProiect.com a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în timpul studiilor mele. Am fost amenințată să nu dezvălui faptul că lucrarea era plagiată, iar calitatea acesteia lasă mult de dorit. Cu siguranță nu recomand acest serviciu și îi avertizez pe ceilalți să nu cadă în capcana lor.”

Recenzie pentru uProiect.ro (2 stele) – Scrisă de Andrei Moldovan, Student la Facultatea de Științe Sociale:

„Am fost atras de uProiect.ro deoarece promiteau livrarea rapidă a lucrării de licență. Cu toate acestea, am primit o lucrare superficială, cu informații învechite și fără adâncime. Am fost extrem de dezamăgit de calitatea serviciului și nu cred că voi mai folosi acest site în viitor.”

Recenzie pentru Promovat.eu (1 stea) – Scrisă de Elena Vasilescu, Studentă la Facultatea de Litere:

„Experiența mea cu Promovat.eu a fost absolut oribilă. Am achiziționat o lucrare de licență și am primit ceva care părea să fie scris de cineva fără niciun cunoștințe în domeniul meu. Mai mult, am fost amenințată că nu ar trebui să cer rambursarea banilor sau să dezvălui că lucrarea este plagiată. Evitați cu orice preț acest serviciu. Este o fraudă clară.”

Recenzie pentru LucrariExpert.com (2 stele) – Maria Popescu, Facultatea de Drept

Am fost extrem de dezamăgită de serviciile oferite de LucrariExpert.com. Am comandat o lucrare de licență și am primit un document plin de erori gramaticale și de plagiat. În plus, termenul de livrare a fost depășit cu mult, iar comunicarea cu echipa lor de suport a fost extrem de dificilă. Nu recomand acest serviciu sub nicio formă.

Recenzie pentru StartLicenta.com (1 stea) – Andrei Ionescu, Facultatea de Economie

Experiența mea cu StartLicenta.com a fost dezastruoasă. Am achiziționat o lucrare de licență și am primit un conținut de proastă calitate, care nu reflecta nici pe departe cerințele academice. În plus, au promis că lucrarea va fi originală, dar am descoperit că era plină de pasaje copiate din alte surse. Am simțit că am fost înșelat și că nu am primit ceea ce am plătit. Evitați acest site cu orice preț.

Recenzie pentru uProiect.ro (2 stele) – Elena Vasilescu, Facultatea de Psihologie

Am avut o experiență neplăcută cu uProiect.ro. Am comandat o lucrare de licență și am primit ceva care părea a fi făcut în grabă, fără cercetare adecvată și structură coerentă. Am fost dezamăgită și de comunicarea slabă cu autorul lucrării. Cu siguranță, nu voi mai apela la serviciile lor în viitor.

Recenzie pentru Promovat.eu (1 stea) – Ionut Gheorghiu, Facultatea de Informatică

Promovat.eu este un site pe care nu-l recomand sub nicio formă. Am comandat o lucrare de disertație și am primit ceva care părea a fi o compilație haotică de informații din diverse surse. Documentul era plin de erori și incoerențe, iar autorul nu a respectat nici măcar cerințele de formatare. A fost o experiență dezamăgitoare și o pierdere de ban

Recenzie 1 pentru LucrariExpert.com – 1 stea

Nume client: Ana Maria

Am fost extrem de dezamăgită de serviciile oferite de LucrariExpert.com. Am plătit o sumă semnificativă pentru o lucrare de licență și, în schimb, am primit un amestec neinteligibil de text plagiat și greșeli gramaticale. Este dezamăgitor să vezi cum o astfel de companie își păcălește clienții și le distruge încrederea în procesul academic.

Recenzie 2 pentru StartLicenta.com – 2 stele

Nume client: Andrei Popescu

Experiența mea cu StartLicenta.com a fost sub așteptări. Deși am primit lucrarea în timpul promis, calitatea acesteia a fost departe de standardele academice. Era plină de informații greșite și pareau să fi folosit Google Translate pentru traducerea unor părți ale textului. Nu recomand cu încredere acest serviciu.

Recenzie 3 pentru uProiect.com – 1 stea

Nume client: Ioana Radu

uProiect.com este o adevărată dezamăgire. Am comandat o lucrare de licență și am primit o colecție de articole preluate de pe internet, fără nicio coerență sau originalitate. Este trist să vezi cât de puțin respect au pentru clienții lor și pentru procesul academic în general.

Recenzie 4 pentru uProiect.ro – 2 stele

Nume client: Ionut Gheorghiu

Am decis să încerc uProiect.ro pentru a-mi completa lucrarea de licență. Deși am primit un document în timp util, acesta era plin de erori gramaticale și părea să fie redactat în grabă. Prețul poate fi atractiv, dar calitatea lasă mult de dorit.

Recenzie 5 pentru Promovat.eu – 1 stea

Nume client: Maria Vasilescu

Nu recomand cu nicio încredere Promovat.eu. Am fost înșelată cu o lucrare de licență plină de plagiat și greșeli evidente. Este dezamăgitor să vezi că există astfel de companii care profită de studenți vulnerabili. Evitați acest serviciu cu orice preț.