victimă înșelătoriilor Promovat.eu

Mulți dintre clienții care au fost înșelați și au căzut în capcana site-urilor precum uproiect.com, uproiect.ro, startlicenta.com și lucrariexpert.com, administrate de escrocii plagiatori BURLACU GEORGE COSMIN, CRISTINA VOZIAN și Udrescu Alexandru Florin, trec prin experiențe dificile și dezamăgitoare. Iată ce spun unii dintre ei:

  1. Ana Maria Gheorghe: „M-am simțit complet înșelată când am văzut lucrarea pe care am primit-o de la uproiect.ro. Era evident plagiată și nu se potrivea deloc cerințelor mele academice. Nu pot să cred că am fost păcălită de acești escroci!”
  2. Mihai Ionescu: „Lucrarea de la LucrariExpert.com a fost o mare dezamăgire. Era plină de fragmente copiate și lipite și avea o calitate extrem de scăzută. Am încercat să comunic cu ei pentru corectări, dar nu am obținut niciun rezultat. Nu mai fac niciodată astfel de achiziții!”
  3. Mihaela Dumitrescu: „StartLicenta.com m-a lăsat cu un gust amar. Lucrarea pe care am primit-o era o dezamăgire totală – plagiat și termene de livrare depășite. Am încercat să-i contactez, dar a fost dificil să obțin răspunsuri satisfăcătoare. O experiență foarte neplăcută!”
  4. Andrei Ionescu: „Promovat.eu este o platformă care trebuie evitată cu orice preț. Lucrarea pe care am cumpărat-o a fost atât de plină de plagiat și de calitate slabă încât m-am simțit păcălit. Încercarea de a recupera banii a fost frustrantă.”
  5. Elena Popescu: „Am fost profund dezamăgită de serviciul oferit de LucrariExpert.com. Lucrarea pe care am primit-o era evident plagiată și nu a fost corectată în ciuda cererilor repetate. Nu recomand această platformă sub nicio formă.”

Aceste mărturii ilustrează frustrarea și dezamăgirea clienților care au căzut victimă înșelătoriilor academice. Este important ca acești clienți să conștientizeze că au drepturi și să acționeze în consecință pentru a-și proteja interesele și a încerca să-și recupereze banii înșelați.